kanalukristkirken.jpg

Kanal U

SCROLL DOWN

Kanal U

Vårt mål og vår lengsel er at mennesker skal få møte Jesus!

Vi ønsker derfor å vektlegge et liv med Jesus i hverdagen – mens vi hver fredag kl. 19:30 samles til kveldsmøte og feiring av Jesus. Vi begynner med lovsang og så en tale med relevante temaer som er basert på Guds ord. Etter møtet er det altid åpent for forbønn og samtaler, og når møtet er slutt, er det også åpen kafé i tillegg til mye lek og moro.

Vi har alltid bønnemøte 18:45-19:15

Du er hjertelig velkommen til å joine både miljøet, bønnemøtene, fredagsfestene, weekender, teamturer og andre påfunn! Søndag kl. 11 samles vi til gudstjeneste i Kristkirken med alle de andre generasjonene!

Hvis det er noe du lurer på vedrørende Kanal U – enten som ungdom eller foreldre/foresatt, så ikke nøl med å ta kontakt!

E-post: Marius@kristkirken.no Tlf: 411 60 535 (Marius Frantzen)

Dansegruppe

Dansegruppen i Kristkirken er for gutter og jenter fra sjette klasse til og med Kanal U-alder. Dette er for deg som liker å bevege deg til musikk, og ønsker et kjekt og trygt miljø hvor du kan utvikle deg sammen med andre likesinnede. Gruppen møtes inne i storsalen før Kanal U på fredager klokken 16:30 og holder på til ca 18:00. Der kan du lære koreografier og forskjellige måter å fremføre, uttrykke og bevege deg på. Men først og fremst kommer dansegruppen til å ha det gøy! Terskelen er veldig lav for å begynne. Du trenger ikke ha mye erfaring, bare ha lyst til å danse. Det vil koste 100kr for ett semester per person, slik at det vil være mulig å kjøpe inn litt snacks osv. til danserne. Første samling starter opp 1. september. Kom gjerne innom og se om dette er noe for deg.

Ikke nøl med å kontakte Hanna Knudsen på tlf. 47917122 eller email hanna98knudsen@gmail.com hvis dere har noen spørsmål.

dans_workshop3.png
vinterweekend18 oppløsning.png

Vinterweekend 2018

Er du klar for vinterens største høydepunkt??

Den 23. -27. februar skjer Kanal U Vinterweekend!

Du kan forvente massemasse gøy, spennende aktiviteter, nye venner, artig undeholdning, fantastisk fellesskap, heftig lovsang og ikke minst - å bli bedre kjent med Jesus!

Vi gleder oss til noen nydelige dager der vi kan få ha kvalitetstid med hverandre og møte Gud sammen!

BETALING

Prisen for weekend er 1100 kr per person. Søskenrabatt: Søsken betaler 1000 kr hver.

Betaling skjer til kontonr: 3624.52.35075. Merk betalingen med HØSTWEEKEND + FULLT NAVN PÅ DELTAKER (VIKTIG). Påmeldingen er ikke gyldig før betaling er gjennomført!

(Dersom du ikke kan komme på hele weekend: Skriv nederst i påmeldingen når du skal være på weekend, så får du beskjed om hva du skal betale.)

Navn *
Eventuelle allergier, spesiell behov, noe annet du vil fortelle oss.

PAKKELISTE

• Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk)
  • Varme uteklær
  • Inneklær
  • Bibel og skrivesaker
  • Ullsokker hvis du skal være med på fotballturnering eller hvis du ikke er så glad i kalde gulv.
  • Snop til fellesen for ca 30 kr

AVREISE:

Fra baksiden av Kristkirken i Bergen fredag 23. februar kl. 17:00. Oppmøte kl. 16:30.

RETUR:

Fra Dyrkoldbotn tirsdag 27. oktober kl. 15:00, ankomst ved Kristkirken ca. 16:30.

Spørsmål? Bare å ta kontakt!

Daniel: danielkismul@gmail.com / 467 42 919

Hanna: hanna98knudsen@gmail.com / 47 91 71 22

Vi gleder oss masse og håper å se nettopp DEG der!

bidra.jpg

Bli Med

Hovedtingen som skjer i Kanal U er fredagsfestene. Der samles vi kl 1930 til lovsang, forkynnelse og felleskap. Det er det vi vektlegger mest, så om du kommer der og trives med det, fantastisk! Vi vil ikke tvinge noen til å gjøre mer enn de har kapasitet til. Men om du har lyst til å engasjere deg mer eller gi tilbake til miljøet, så har du her noen måter å gjøre det på. Vi oppfordrer alle til å gjøre begge deler!

Join et Team

Grunnen til at vi har Kanal U er for å tilby ungdommer et møte med Jesus. For å gjøre dette vil vi at folk som kanskje ikke er så vant til kirkemøter skal møtes med åpne armer og få lyst til å komme igjen, og da er det mange ting som bør gjøres. Teksten skal på skjermen i tide, lysene må skinne på riktig sted, lyden skal treffe øret rett, maten må lages, kaffen skal kokes, instrumentene må klinge rett og stemmene skal være klare. Hvis du har lyst til å bidra et par fredagskvelder for å gjøre fredagsfesten på Kanal U best mulig, så har du muligheten her!

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Join en BasiQ

Om du lurer på hva BasiQ er så er det smågruppearbeidet til Kanal U. Smågrupper er mindre felleskap der vi samles for å dele liv med hverandre, bygger hverandre opp og støtter hverandre for å leve som lys og salt der vi er i hverdagen. Vi har valgt å dele gruppene inn i jente- og guttegrupper på grunn av at det passer best for aldersgruppen.

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Kjønn *
Hva vil du være med på? *
Hvilke tjenesteområder kunne du tenkt deg å bidra i? Du kan krysse av for flere punkter og avkrysning her er på ingen måte endelig, men mer for å få en idé om hva som interesserer deg.
Hva annet vil du bidra med for Kanal U? Hvis du ikke krysset av for Annet kan du overse dette feltet.