Den første timen hang vi med de, spilte  biljard og bordtennis og snakket med de og sånn, og så skulle møtet begynne. Vi hadde masse kjempebra forkynnelse og vitnesbyrd, og det var bare SÅ klart at Gud bare talte gjennom oss, for vi fikk bare fortalt så mye om evangeliet, livet med Gud,  hvorfor vi trenger nåde, hvorfor vi VET at Gud er virkelig, frelse, og helbredelse...og så etter forkynnelsen og vitnesbyrdene skulle vi be for syke. Det var kunnskapsord om en skulder - som ble helbredet, to stykker ble helbredet for strekk i låret, en ble helbredet fra en ankel som gjorde vondt, en annen for en hofte, et øre, et forstuet håndledd, vondt rygg....!!!!!!! Alt sammen ble momentant helbredet!
Og vi fikk be frelsesbønn med 10 stykker!!!! Og ingen gikk uberørt ut av de lokalene den kvelden, akkurat som vi hadde bedt om på forhånd!
Tenk da, 8 helbredet; 10 frelst!
Halleluja, Gud er bare SÅÅÅÅÅ GOD!!!!
 
Og det var så vanvittig mega-super-oppbyggende for oss!!!! Det var mange på teamet som fikk være med på å legge hendene på og be for syke som ble helbredet (noen som opplevde å gjøre og se det personlig for første gang, halleluja, så gøy!) og alle fikk være med å se Den Hellige Ånd's kraft komme og sveipe gjennom lokalene på Ostereide og virkelig møte folk! Det var utrolig gøyt, og vi ble bare enda mer sultne på å se mer av Gud, mer kraft, og mer vekkelse! 
 
Gud er SÅÅÅ god!!!
 
Hilsen Helene Hove