reirolf2_2_web.jpg

Ja, det ble en gedigen fest. De som hadde planlagt den, hadde gjort en kjempeinnsats – og de som fulgte opp planen både på kjøkken, i kafeen og i kirkesalen, gjorde det ikke dårligere. Programmet var en herlig blanding av spøk og alvor – og store mengder glede. For ikke å snakke om gode ord. Så kjære dere som var med som aktører eller ganske enkelt ved å være der og kaste glans over dagen: Mange takk!

Takk også til alle dere som ga oss gode gaver. Den siste informasjonen vi har fra regnskapshold, er at vi hittil har kunnet styrke flygelfondet med omtrent 50.000 kroner. Vi skulle gjerne ha takket hver enkelt av dere. Men vi kan ikke love at vi rekker over alle, for det er vanskelig å holde regning med alle beløpene siden de er gitt på så høyst forskjellige måter. Men det er flott for oss å vite at gavene skal bli menigheten til glede i det mangfoldige arbeidet blant alle aldersgrupper.

Hele feiringen ble for oss en ny bekreftelse på det vi har visst hele tiden: Kristkirken i Bergen – og dens venner – er en flott sammenheng å være i.
Gud velsigne dere alle!
Rolf Helén Iversen og Reidar Paulsen

PS. Bildet er tatt av Johanna Hundvin Almelid for DagenMagazinet.