Atter en gang arrangeres 24 timers Hjertebrann i Kristkirken. Fra fredag 27.januar kl. 13.00 til lørdag 28.januar kl. 13.00 er det kontinuerlig (ledet) lovsang og bønn i Kristkirkens småsal. Mer enn at det handler om å invitere folk til å synge sanger - så er man velkommen til en atmosfære av Jesus-tilbedelse, der man er fri til å være i stillhet, skrive, lese, be, synge, danse, gråte.. Feel free.. de som leder fra plattformen har uansett blikket limt på Jesus, og iblant samles man om felles bønneemner - som man også er fri til å bli med på. Bare kom og vær deg selv - sammen med andre som er glad i Jesus.

Denne gangen kommer Hjertebrann mot slutten av bønne-og fasteuken i Kristkirken. Fredag kl. 18.00 - 20.00 og lørdag kl. 10.00 - 11.00 blir det derfor fokus på "BØNN FOR VÅRE KJÆRE".

Alle mennesker fra alle generasjoner er velkommen! Også du som ikke går i Kristkirken til vanlig, er hjertelig velkommen!

Du kan lese mer om Hjertebrann her: https://www.kristkirken.no/kalender/2017/1/27/hjertebrann