Torsdag 19. - søndag 22.oktober er det klart for Mission!

Ungdom i Oppdrag, Pionerkirken og Kristkirken arrangerer Mission sammen - for 6.året på rad! Vi er overbevist om at det aller beste vi kan gjøre sammen på en misjonskonferanse, er å bruke god tid med Jesus - Han som kjenner hvert menneske, er “høstens Herre” - og mer opptatt av misjon enn alle oss tilsammen.

Derfor bruker mye vi tid i lovsang og bønn, og denne gang er det Anders og Maren Skarpsno som leder lovsangen. Micah - som tjener Gud og mennesker på en vidunderlig måte i Midt-Østen - er hovedtaler disse dagene.

Alle som er glad i Jesus, og som har et ønske om at flere på kloden skal få bli kjent med Ham er VELDIG velkommen! Det vil si - du er egentlig veldig velkommen om du ikke er så glad i Jesus også!

Program:

TORSDAG:

Åpningsmøte kl. 19.00. Micah forkynner.

FREDAG:

Tacomiddag kl. 16.30 - 18.30 i Kristkirkens kafeteria. Samtale rundt ulike bord med mennesker som har tjent - eller tjener - Gud i fremmede kulturer, inkl. intervju med Micah.

Kveldsmøte kl. 19.00. Micah forkynner.

LØRDAG:

Kveldsmøte kl. 19.00. Øivind Augland forkynner.

SØNDAG:

Felles-gudstjeneste kl. 11.00. Micah forkynner.

Se “Mission 17"-event på Facebook for mer info!