Søndag 5.mars forkynner Audhild Helgaas del 2 i miniserien kalt "et møte med nåde". Tarjei Gilje (26.feb.) og Audhild taler én søndag hver ut fra Kol.3,12-14, der det står om hvordan vi mennesker kan få møte hverandre med varme istedenfor fordommer, med raushet istedenfor hardhet. Gud lengter å se slike nådefulle fellesskap på kloden! 

Søndag 12.mars runder vi av SAMMEN-konferansen med en heidundranes gudstjeneste der alle menighetens lovsangsledere går sammen om å utgjøre et felles lovsangsteam. Det blir også medlemsopptakelse - og Håvard Berger begynner på en miniserie om verdien av å tilhøre et mindre fellesskap (smågrupper) når man ønsker å leve nær Jesus. Om man vil leve nær Ham - og la seg forme og prege av Ham - så ligger det mye visdom i å leve tett på andre som er på samme veien!

Søndag 19.mars fortsetter Kristoffer på taleserien om verdien av å tilhøre et mindre fellesskap (smågrupper), det blir nattverd - og du og dine er hjertelig velkommen! 

Søndag 26.mars legger Daniel Sæbjørnsen ut på dypet når han forkynner del 1 (av 2) under overskriften "Frykt ikke!". De fleste av oss har kjedelige fryktmekanismer i kroppen, men igjen og igjen gjentar Gud overfor sine barn; "Frykt ikke!". Dette er kanskje lettere sagt enn gjort? Daniel har selv måttet ta noen steg på denne veien, og har funnet mange skatter i Guds Ord om emnet. Dette blir ekte vare! Hjertelig velkommen!