Mandag 5. November Kl. 19-22 i Kristkirken arrangeres det konsertseminar med Einar Helgaas; Med fokus på mannsidentitet i en “kjønnsnøytral tid”

“Well won't somebody tell me/ Answer if you can!
I want somebody to tell me/ Just what is the soul of a man?”

Blind Willie Johnson, den legendariske gospel-blues artisten, spilte inn disse kjente tekstlinjene i 1930. Dette i en tid der et kjønnsrolle-mønster med klare arbeidsfordelinger gjorde det enklere å finne sin rolle. Årene gikk, og særlig fra slutten av 60-tallet av, har forvirringen rundt hva det vil si å være en mann bare økt. Dette i skyggen av det nødvendige, men også etterhvert overdrevne likestillingsfokuset. Som kristne menn, skulle vi ikke famle i disse spørsmålene. Det er vi som kjenner Skaperen av mann og kvinne!

Vi tar spørsmålet om hva sjelen til en mann er, fram fra skyggene og inn i lyset denne novemberkvelden. Som brødre vil vi sette mot i hverandre, til å være de mennene Gud har skapt oss til å være: både ydmyke og rakryggede, med Jesus som vårt store forbilde!

Artist og seminarholder Einar Helgaas har spesialisert seg på mannsidentitet, og gitt ut en CD på tematikken. På en engasjerende og involverende måte, vil han dele og undervise gjennom sang og ord. Deltagerne vil samtale i grupper underveis, og til slutt få gjøre en individuell, praktisk kartlegging som inspirasjon til «neste steg» for den enkelte. Det blir ikke «bare med ordene» denne viktige og unike kvelden. Gå ikke glipp av denne unike MANNSkvelden!

Pris: Voksen: Kr 100 inkl servering av «kaffimat»/ te, kaffi og noe materiell/ Student: kr 50.

Påmelding: til Tommy magnussen: magnussen_75@hotmail.com>/ 93047445 innen Søndag 4 november.

Arrangør: Kristkirken ved «MANNSgruppa»