Hjertelig velkommen til Kristkirken i mai måned!

kalenderen finner du detaljert informasjon om hva som skjer disse ukene.

Årets mai-måned er spesiell på flere måter:

Søndag 5.mai blir det IKKE vanlig gudstjeneste kl. 11.00. For i påvente av at Forum-bygget skal bli klart, lar vi Salt få leie våre lokaler til sin konfirmasjonsgudstjeneste denne søndagen. I den anledning inviterer vi derfor til en (åpen) bønne-og lovsangskveld kl. 19.00. Dette blir vår “gudstjeneste” denne dagen. Her blir det god tid til tilbedelse, bønn og betjening.

Søndag 12.mai er vi tilbake i vanlig rytme (gudstjeneste kl. 11.00), og vi starter her på en taleserie som vi har valgt å kalle “Åpen for Ånden”.

Og så - NB! Onsdag 15.mai overtar vi de nye lokalene på Nesttun - og da blir det overtakelsesfest kl. 17.00 - 18.30, med hot dog, is, brus, kaffe, kaker, ballonger, musikk og gøy - tilrettelagt for alle generasjoner. Dette er åpent også for de som ikke går i Kristkirken til vanlig. Kl. 19.00 blir det bønnemøte i lokalene. Hjertelig velkommen!

Søndag 19.mai er det gudstjeneste i Kanalveien 90 kl. 11.00 - og det blir det også søndag 26.mai. Begge disse søndagene er fokuset “Åpen for Ånden”.

Det er bønnemøter i Kanalveien både 8. og 22.mai - og altså i de nye lokalene den 15.mai.

Det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff ila. måneden.

Join us gjerne - du og dine er alltid velkommen!