Hei til deg som er konfirmant i år!

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du vil konfirmere deg? Isåfall er du hjertelig velkommen til oss i Kristkirken! 

En av fordelene med å være konfirmant hos oss, er at vi ikke er så altfor mange - vi pleier å være mellom 10 og 20 stk. Det er med andre ord lett å få nye venner, og man blir kjent med lederne. Ofte blir det også gode samtaler om temaene som tas opp.

Vi i Kristkirken følger et nytt, flott konfirmasjonsopplegg som er utarbeidet av IMI-kirken i Stavanger.

Du er vamt velkommen til oss - også om du ikke går i Kristkirken til vanlig.

Ønsker du mer informasjon om konfirmasjon i Kristkirken? Ta gjerne kontakt med konfirmantlederne Tommy og Karianne Fedøy Magnussen (e-post: magnussen_75@hotmail.com / kma@mash.no) eller gi en lyd på facebook, så kontakter vi deg!

Ps. Konfirmasjonsgudstjenesten i 2020 = lørdag 25.april kl. 11.00 - 12.30.