Velkommen til Kristkirken i september måned!

kalenderen finner du detaljert informasjon om hva som skjer disse ukene.

Hver søndag er det gudstjeneste kl. 11.00 - du kan lese om tema/fokus her.

Det er bønnemøter i Kanalveien både 11. og 25.september, og det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff ila. måneden.

Rett etter bønnemøtet (20.30) arrangerer vi åpen teamkveld for alle som har en frivillig tjeneste i kirken, pluss alle som er nysgjerrig på frivillig tjeneste. Sjekk kalender og facebook for mer info.

Søndag 29. september arrangerer vi bønn- og lovsangskveld kl. 19 i hovedsalen. Alle er hjertelig velkommen til en kveld med ett enkelt fokus; være i Guds nærvær og la Han få berøre hjertene våre.

Til slutt kan det også nevnes at dugnaden er i full gang i våre nye lokaler på Nesttun - også der er det mulig å bidra (masse) i september. Du kan registrere deg for dugnad her - eller bare møte opp :)

Du er alltid velkommen!