Den første var en venn av oss som hadde vondt i begge anklene. Vi ba om at Gud måtte gripe inn å fikse det, og ikke uventet kom det overaskede ansiktet å komentaren: ”what?!? Eg kjenner ingen ting!!”
Halleluja, Gud e god!!! (-:

Vi snakket noen minutter med han og gikk videre. Det tok ikke lange stunden å finne nok en skadet.  Han var kristen, og ropte på oss og spurte om vi kunne be for kneet hans. På vei bort ropte vi halvironisk ”I Jesu navn bli frisk!” og han ble mye bedre. Men han viste at Gud kunne ta alt vekk, så vi gikk bort til han, la hendene på han å vår fantastiske Gud helbredet kneet hans 100 %! Dette var bare 2 av de 8 tingene Jesus gjorde på idrettsdagen vår med danielsen, men de andre var så lik at jeg ikke gidder å skrive de å.. det blir bare kjedeli å lese…!

Vil anbefale alle å be for folk…ALLE som kjenner jesus’n kan gjøre det…anbefaler å  bruke noen timer med Gud først (det skader aldri), å husk å be for folk i kjærlighet, IKKE for action eller ære!!!!

Gud e en ubeskrivelig god Gud! ALL ære til han!  Amen!

Der fikk han se en mann som hadde en handikappet hånd. Fariseerne spurte ham da: ”tillater Moseloven at noen kan bli helbredet på hviledagen?” De håpet selvfølgelig på at han skulle svare ”ja”, for da kunne de få noe å anklage han for. Han svarte: ”Om noen av dere har en sau og den faller i en grøft på hviledagen, griper han ikke da inn og drar opp sauen samme dagen? Selvfølgelig gjør han det! Tenk på hvor mye mer verd et menneske er, enn en sau! Det er altså tillat å gjøre godt på hviledagen!” Så sa han til mannen: ”rekk fram hånden din.” Da mannen gjorde det, ble hånden frisk, og like sterk som den andre!
(Matteus 12, 9-12)

Jørgen Bull