Kurset ble arrangert for første gang i fjor, og vil bli startet igjen i høst dersom det er tilstrekkelig deltagere. Dette er et kurs for ektepar, uansett alder, som ønsker å fokusere på familie og samliv. Kurset er primært beregnet på de som har et godt ekteskap, men samtidig ser et potensiale til å få det enda bedre.

Kurset vil ha samlinger ca. annenhver mandag, totalt 10 kvelder. Samlingene er på 3 timer med en undervisingsdel og en samtale-/gruppedel.

Undervisningen vil være ved Gunnveig og Magne Sæterstøl og Tone-Lise og Karl Hernan Frantzen.

Undervisingstema: Guds plan for ekteskapet, kommunikasjon, konfliktløsning, tilgivelse, forskjell mann / kvinne, og andre aktuelle emner.

Kurset er gratis. Påmelding innen 11. september til kontoret i Kristkirken, eller til Karl Herman Frantzen, karl@frantzen.org Tel 98208673