Skal prøve å ikke virke for negativ på denne bloggsiden altså, men må innrømme at det har vært veldig slitsomt å måtte bruke så mye tid og krefter på å skaffe nye ledere til barnearbeidet. Føler at det gir lite overskudd til å konsentrere seg om å videreutvikle andre sider ved arbeidet. Særlig ser det ut til at mange foreldre ikke ser det felles ansvaret vi har for at barna skal ha et så godt tilbud som mulig.

Men nå har jeg i hvert fall fått tak i en del nye folk, og begynner å se lysere på høsten. Tror dette blir en bra høst for barnearbeidet tross alt. Har mange gode folk med meg, og mange idéer som jeg etterhvert vil prøve å sette ut i live. Vi kommer til å fortsette med barnegudstjenester en gang i måneden, og jeg tar gjerne i mot andre forslag til hvordan vi kan få barna mer aktivt med i Gudstjenesten.

Den 9.-11.september blir det week-end på Lønningstrand for Bibelklassen, Jabulani og Mini-U. Dette ser jeg frem til, og har forventinger både sosialt og til det Gud vil gjøre. Påmelding og spørsmål kan sendes til meg på siril_83@hotmail.com.

Forrige uke var jeg tilbake på skolebenken, 2.året på Lærerskolen. Merker at jeg faktisk har forventinger til fagene vi skal ha i år, og gleder meg. Vi skal ha et semester til med KRL, denne gang med fokus på Kirkehistorie og Bibelen. Ellers skal vi ha pedagogikk, med fokus på pedagogiske grunntanker og idéer, og matte. Jeg liker faktisk matte, og tror ikke det blir så verst.

Så alt i alt er jeg ved godt mot nå ved skolestart, og har tro på at året som kommer blir bra.