Screen_shot_2012-12-03_at_11.56.15_AM.png

Tekst: Dag Ståle Torgersen Foto: Marte Sæterstøl

Jarle var i storform! Han komminuserte godt for hele forsamlinge gjennom skuespill, barnesang med bevegelser og kreativ preken om å lytte til Guds stemme med utgangspunkt i historien om Samuel og Eli. Han fikk med seg to gutter på scenen som spilte Samuel og Eli, mens han leste fra teksten 1.Sam 3,4-10. Videre hadde han trylleshow med et trafikklys som beskrev hvordan Gud svarte på bønn.

Under kollekten fortalte Jarle Waldemar litt om seg og sin familie, hva slags arbeid de står i, og hvor han opplevde veien gikk videre.

Konfirmantene gjorde en super innsats i kafeen, og seminaret etter kirkekaffen om "Tro i hjemmet" var veldig utfordrende og inspirerende. Jarle fikk oss bl.a. på sporet av spørsmålet "Hva er viktigst: trosformidling i hjemmet eller i menigheten?" Svaret er selvfølgelig "Ja takk, begge deler!" Men vi fikk bekreftet det mange av oss har trodd: Troslivet i hjemmet har vesentlig større betydning for barns trosutvikling enn det som skjer i menigheten!

Så blir vi utfordret som menighet å støtte hverandre i dette fantastisk viktige oppdraget, i en god vekselvirkning mellom menighetssamlinger og livet på hjemmebane!

Ca 50 foreldre fikk med seg seminaret, mens brna frydet seg med fysiske aktiviteter i storsalen. En stor takk til alle som bidrog til at vi fikk denne flotte dagen til!