IMG_5463_small.jpg

IMG_5397_small

Tekst: Kjetil Skaar - Foto: Vegard Lofnes

Benjamin er en mann med et stort hjerte for ufrelste og en enkel og herlig pasjon for evangeliet. Hans største ønske er at mennesker får se Jesus og hva Han har gjort for oss, gjennom musikken sin. Store deler av året reiser han rundt i verden og holder konserter for frelste og ufrelste, på låver, i leiligheter, på barer og i menigheter.

Før konserten var vi så heldige at vi fikk et lite seminar med Ben først. I tre kvarter malte han opp et nydelig bilde av hvor kjærlig og herlig Gud er. Hvor enkelt og nådefullt evangeliet er. Dette var virkelig mye mat for sjelen og alle som møtte opp ble virkelig forfrisket. En halvtime senere inntok han scenen hvor han i litt over en time underholdt, spilte, sang og pekte på Jesus. Noen sto, noen satt, men alle merket at det var godt å være der. Guds nærvær fyllte plassen når Ben gav rom for det.

Musikalsk sett ble vi servert en akustisk versjon av enkelte sanger fra platen "Fable" og noen fra tidligere album. Flere sanger dro ut i spontan profetisk lovsang, med dans og klapp. Det var en herlig kveld som ble avsluttet med en videosnutt fra et barnehjem Benjamin Dunn samler inn penger til å drive, alt overskuddet fra kvelden gikk dit. Siden signerte Benjamin plakater og plater, mens caféen åpnet for sosialt samvær. En mektig aften med mat for ånd, sjel og kropp. Vi gleder oss allerede til neste gang han kommer tilbake!