"Team Bjørgvin" var på/rundt Bjørgvin vgs. Der hadde vi en kontaktperson som vi traff utenfor, og målet var å be inn/dra ned mer av Guds kraft og fred på skolen, og i området rundt.
 
Vi gikk rundt og rundt kvartalet i en time. Og de første 10 min var skikkelig harde. I det vi begynte å gå fikk jeg ikke et ord ut av munnen. Jeg fikk stotra frem 2.Tim. 1,7. "For Gud gav oss ikke en ånd som gjør motløs, men en ånd som gir kraft, kjærlighet og sindighet". Så når motløshetens ånd blei kasta vekk, gikk bønnen for full guffe. Vi gikk og gikk, ba og ba, priste Gud, og kjørte på med alt:) Etter 20 min kjente vi hvordan Guds fred senka seg, det var så herlig!
Anja og Anne Marit fikk inntrykk om at det var ei jente som var gravid, og redd. Kontaktpersonen vår kunne da bekrefte at det var en del graviditet og abort inne i bildet blandt elevene på skolen. Så da kjørte vi på med bønn for dette også.
 
Etter at timen var gått var det nesten lettere å puste i området, og vi skulle bevege oss videre mot gågaten, for å evangelisere og be for folk der.
 
Erlend, Anja, Ida, Sigrid, Fredrik, Anne Marit, Elise.