Jeg var i kontakt med reisebyrået i dag igjen, og det ser nå ut for at vi får flybillettene til knapt 4500 tur/retur. Vi prøver å gjøre turen så billig som mulig, og satser på å komme under 7000 kroner slik vi anslo til å begynne med.

Vi legger fortsatt opp til avreise mandag 27. juni og retur 11. juli. Planen er å tilbringe en uke i Bosnia og en uke i Serbia. Kristkirken har kontakter begge stedene, og hovedmålet med turen er å støtte og oppmuntre menighetene der. Vi stiller oss til deres disposisjon og tilbyr oss å hjelpe dem slik de finner det best.

Jeg er overbevist om at dette kommer til å bli en veldig spennende tur, og vil gjerne utfordre alle som har vurdert å reise til å tenke gjennom det en gang til. Dersom det er økonomien som hindrer, vil jeg vise til fjoråret da Kanal U samlet inn over 200.000 kroner for å finansiere turen til Aberdeen.

Dette blir en unik sjanse til å besøke "Europas urolige hjørne" og til å møte kristne i land som for få år siden var rammet av krig. Dersom du har spørsmål eller vil melde deg på, kan jeg fortsatt kontaktes på tlf 906 34 120 eller epost targill@online.no. Siste sjanse for påmelding er førstkommende helg.