Bønnefyrtårn - noe for deg?

1. VELSIGN OG BE
Når du ber, jobber Den Hellige Ånd med hjertene deres. Be jevnlig, gjerne daglig. Be for dem alene, i cellegruppen og på gudstjenestene. Be at Gud skal åpne for punktene under.

2. BYGG RELASJONER
Bli kjent med dem og prioritér å bruke tid sammen med dem. Husk at de ikke er evangeliseringsprosjekter, men mennesker som Gud elsker.

3. BE FOR KONKRETE BEHOV, HELBRED DE SYKE, GI DEM ORD FRA GUD…osv.
Be om åpninger til å formidle Guds kraft inn i deres liv og ta skritt i tro når muligheter kommer. I evangeliene og Apostlenes gjerninger ser vi igjen og igjen at folk blir frelst etter de har fått erfare helbredelse eller ord inn i sitt liv. Husk at Gud vil bruke deg.

4. FORKYNN EVANGELIET
Be om frimodighet og at Gud skal åpne dører til å forkynne evangeliet til dem.

5. HVORDAN SKAL JEG FÅ MER INFORMASJON?
Her kan du laste ned en brosjyre.

• Brosjyre ligger på bord ved inngangene til Kristkirken
  • For mer utfyllende informasjon kjøp bønnefyrtårnsheftet i Kristkirken media.

6. HVA SKAL DU GJØRE FOR Å BLI MED I BØNNEFYRTÅRN?
  For å registrere seg som bønnefyrtårn skriver man seg på registreringslappen og leverer den i en kollektkorg på en gudstjeneste.

• Vi vil gjerne være med å be for deg og innvie deg til tjenesten, så når du har blitt registrert vil kommer en av eldstebrødrene til å ta kontakt for å avtale innvielse.