Bane er fra hovedstaden Sarajevo. Daniela er fra Beograd, hovedstaden i Serbia. Bane fikk sin teologiske utdannelse i en annen serbisk by, Novi Sad, og de to ble sendt ut som menighetsplantere av en menighet der. Kristkirken i Bergen har siden sommeren 1999 tatt ansvar for lønnen deres og noen ganger andre former for økonomisk støtte. For noen få år siden besøkte de Bergen. Sommeren 2005 besøkte et ungdomsteam fra Kristkirken dem og deltok i arbeidet.

Skribent og sangerinne
Bane er ikke bare planter. Han redigerer og gir ut et lite magasin på serbisk. For noen år siden skrev han den første og eneste bok om abort på serbisk.

Daniela er godt kjent, spesielt i Serbia, som sangerinne. Hun har hatt en rekke konserter og har spilt inn flere CDer - inkludert en i Bergen sammen med Magnar Børnes.

Boligadresse: Cara Dusana 3, 78000 Banjaluka, Republika Srpska, Bosnia i Hercegovina
Postadresse:
Postanski fah 34, 78102 Banjaluka, Republika Srpska, Bosnia i Hercegovina.
Telefon: +387 (0)51 204 244. Mobil: +387 (0)65 587 315.
E-mail: bd@blic.net