brother-yun-of-the-heavenly-man-addresses-a-full-to-capacity.jpg

Tirsdag 10.februar 2015 arrangerer Kristent Fellesskap i Bergen og Kristkirken et kveldsmøte med "Den himmelske mannen" - broder Yun - i samarbeid med Asia Link. Møtet er åpent for alle, og arrangeres i Kristkirkens lokaler på Minde kl. 19. Mange av dere kjenner nok til Yun etter at hans mange Norges-besøk, samt gjennom hans selvbiografi "Den himmelske mann". Yun bor idag i Tyskland etter å ha blitt utvist av kinesiske myndigheter, og han bærer et sterkt budskap til den vestlige kirke om en kompromissløs vandring med Jesus, der forfølgelse og vekkelse går hånd i hånd. Vi anser denne kvelden som en gyllen mulighet til å samle mange av Bergens kristne for å høre hva broder Yun har på hjertet for denne tiden.

Mvh eldsterådet i Kristent Fellesskap Bergen og eldsterådet i Kristkirken

v/ Morten Gundersen og Håvard Berger