Ekteskapsweekend.png

Ekteparweekend: Supernatural Love and Covenant Dato: 19 – 21. november 2015   Sted: Credokirken, Øvre Kråkenes, Bergen

Steve og Lorraine har vært gift i over 36 år, og bor i Redding i California. De er en del av Bethel Church, hvor de jobber med relasjoner, kommunikasjon og ekteskapsrådgiving. De har også jobbet som pastorer, og har lang erfaring i å føre mennesker inn i gjennombrudd og vekst. Ekteparet Box jobber for sunne, livgivende relasjoner og sterke ekteskap.

Denne weekenden vil styrke ekteskapet ditt! Om dere har vært gift i 1 år eller i mer enn 30 år, har dere nå mulighet til å komme enda nærmere hverandre i ubetinget kjærlighet. Denne helga vil vi lære om:

-Byggesteiner i sterke relasjoner -Åpen og fri kommunikasjon -Guds nærvær i ekteskapet

Vi starter torsdag kveld kl 19.00 Programmet fortsetter hele fredag og lørdag. Det serveres lunsj og middag både fredag og lørdag. Vi avslutter lørdag kveld med kvelds samling.

Du kan lese mer om arbeidet og tjenesten Steve og Lorraine står i på http://www.steveandlorrainebox.com/

Prisen er 2000 per par. Dette inkluderer kursmateriell på norsk samt lunsj og middag fredag og lørdag.

Vi gleder oss til denne helgen og vet at dette kommer til å bli en livsforvandlende helg.

Arrangører av ekteparweekenden er: Credokirken, Kristkirken, Familiesenteret i Bergen og JesusFellesskapet

Nå er det åpnet for påmelding til weekenden på Checkin.no. Det er begrenset plass, så ikke vent for lenge med påmeldingen. Det ligger også informasjon på Facebook.