Screen_shot_2012-12-03_at_10.45.15_AM.png

Jubelrapport:

Sist helg kom ungdommer fra 5 kirker i Nord-Serbia sammen på en dagskonferanse i min tidligere kirke i Senta. Gud berørte livene til mange av dem som var der. De fleste av disse ungdommene kom fra en ikke-kristen bakgrunn. Vi begynner å se en bevegelse blant ungdommene. Min sønn Arpad og min svigersønn Attila og to andre ungdomsledere som er mine disipler organiserte konferansen. Jeg kom innom bare noen minutter og ble overveldet over å se de entusiastiske unge menneskene.

Planer:

Denne uken skal vi ha en tre-dagers konferanse for pastorer. Vi venter omkring 50 stykker fra ulike deler av Serbia. Vær med og be om at Gud vil tale inn i våre liv og at vi vil få en ny visjon og ild for Herren og hans tapte får.

Om to uker kommer et misjonsteam på 22 personer fra Bibelskolen Charis i Colorado på besøk til oss. Vi kommer til å ha en outreach ovenfor barn, og et fokus på tjeneste for sigøynere. Det vil være møter i husmenigheter, tjeneste på søndags gudstjenester i vår kirke, besøk i det jødiske samfunnet og spesiell tid med ungdommene. Vær med og be for det praktiske, og at Gud må få gjøre et dypt verk i menneskers hjerter. Vi vil også dele ut sko og vinterjakker til mange trengende.

En uke senere skal vi ha et dags-seminar i kirken vår om personlig vitne-tjeneste. Vi tror at kristne fra mange ulike forsamlinger vil komme. Be om at mange troende må stille opp på dette, og at vi må bli inspirerte til å dele evangeliet."

 

Viktor Sabo, Serbia