CIMG6307.jpg

Før talen fortalte jeg noe fra mitt liv med Gud. Etter talen skulle alle som var syke reise seg. De som var rundt skulle legge hendene på dem og be. Jeg reiste meg fordi jeg hadde eksem, da vi hadde bedt lenge så vi at eksemen begynte å tørke inn på hendene. Flere mennesker merket veldig forsjel fra før og etter.. Jeg gikk frem og fortalte at Gud holt på å ta vekk eksemen, han har helbredet meg før og holder på igjen. Da gikk eksemen bare enda mer vekk... Guds nærvær var sykt sterkt til stede! sånn fortsatte det hele kvelden og om søndag morgen var det enda større forsjel. I dag (altså mandag)  er det enda mer forsjel, eksemen er nesten vekke no. HALLELUJA! Det er så kult, for eksemen holder bare på å tørke inn, og vi ser forandringene!

Etter jeg hadde blitt bedt for på lørdagskvelden, fikk jeg være med å be for to jenter. Jeg hadde fått høre fra en person at han trodde Gud sa at jeg skulle få bety noe for jenter i Bryne. Hun ene jenten slet med mye, blant annet med depresjon. Jeg fikk være med å be, jeg profiterte og fikk sådd Guds sannheter til denne jenten=) hun begynte og grine og omfavnet meg. Gud gjorde masse med henne. Jeg fikk være med og be for en jente til.. Gud er god, er så godt å få være med og be for folk.
Etter forbønnen var det faier-tunnel (velsignelses tunnel) og Gud var så sterkt til stede, fy søren... Jeg ble VELDIG sterkt møtt av Gud.. Det er ikke ofte jeg får oppleve det så sterkt.. Jeg hadde ikke kontroll... husker ikke så mye heller...Jeg lo og lo og lo.. (tror noen bryne folk ble litt skremt) og folk har fortalt at de måtte passe på hodet mitt. Jeg klarte ikke å stå oppreist, hadde så mye rykninger så noen la meg ned etter tunnelen var ferdig... Da jeg fikk roet meg, så talte Gud til meg i ca. 10 min. DETTE var så sterkt... har skrevet ned mye av det.. Hele kvelden og resten av turen var eg drevet av Guds ånd, var helt FANTASTISK=)
Gud har en ny tid for meg etter turen…

Hilsen Live Breen