Linda_og_Trevor-copy.png

Fredag 15. - lørdag 16.mars får vi i Kristkirken besøk av Trevor og Linda Galpin. De er et fantastisk ektepar fra England som er med i Fatherheart Ministries.

De har vandret med Gud lenge, og har en særlig gave til å formidle hans hjerte på en åpen, naturlig og ydmyk måte.

Vi legger opp til tre samlinger med dem dette døgnet:

FREDAG ETTERMIDDAG/ KVELD:

Kl 17.30 – Fredagskvelds i kafeteriaen. Ypperlig for småbarnsfamilier – og alle andre.

Pris: 20,- for enkeltpersoner, 40,- for familier

Kl 19.30 – Åpent møte i storsalen – "GENERASJONENE SAMMEN"

Lovsang

Oversettelse til norsk

LØRDAG FORMIDDAG:

Kl. 11-15: Lederseminar i kafeteriaen: "THE SPIRIT OF SONSHIP IN LEADERSHIP"

Trevor og Linda snakker om dette med å være Guds barn OG menneskers leder på samme tid. Trevor har vært både menighetsleder og næringslivsleder, men han har gått en usminket og brokete vei, og det er først de senere årene at han har opplevd å lande i Guds frigjørende, relasjonelle evangelium. Han har selv kalt det en "home-coming", jf. historien i Lukas kapittel 15. Trevor deler sin historie, og navigerer i dette med å ha en SUNN IDENTITET som leder.

Seminaravgift kr. 100,- inkl. lunsj og varm/ kald drikke

Påmelding til Marte Sæterstøl ( marte@kristkirken.no) innen fredag 15.mars kl 20.00.

NB! Ingen oversettelse til norsk!

LØRDAG KVELD:

Kl. 19.30 - Åpent møte i kafeteriaen: TEMA: "FAMILIE OG EKTESKAP"

Trevor og Linda deler åpent fra sitt liv, og underviser inn i temaet familie og ekteskap. NB! Dette kveldsmøtet er åpent for absolutt alle, ikke bare par/ gifte/ barneforeldre etc.

Dette blir ikke et typisk "møte" med lovsang m.m. Vi sitter rundt bordene i kafeteriaene og prater, og etter hvert kommer Trevor og Linda til å dele. Det blir åpent for spørsmål og svar. Ta gjerne med en kake eller noen boller. Det blir mat, prat og fellesskap utover kvelden.

Oversettelse til norsk v/ behov.

ALLE ER VELKOMMEN TIL ALLE MØTENE!