Rutine/instruks for evakuering av Kristkirkens lokaler.

Evakueringsrutine

Dersom alarm løses ut, skal alle mennesker i våre lokaler:

· ledes ut av bygget

· samles på NRKs møteplass: Teknisk bygg ved innkjøring til NRKs område.

Følgende personer har ansvar ved alarm:

1. Møteleder/pastor

· Opptre rolig, men bestemt

· Be folk trekke ut av bygget og samles på møteplassen ved Teknisk bygg

· Være ansvarlig for å få alle mennesker ut av kirkesalen.

· Lukke dører etter at alle er ute.

· Sammen med diakoner være de siste som forlater bygget.

2. Diakoner/møteverter

· Alle tilstedeværende (ikke bare tjenestgjørende) diakoner og møteverter mønstrer ved miksepult for å fordele følgende oppgaver seg imellom:

· En person på hvert hushjørne (mot nordøst og nordvest) for å fortelle folk hvor møteplassen er.

· En person midt i korridoren for å forhindre at noen går inn igjen i lokalene.

· De øvrige kontrollerer alle rom og sørger for at de er tømt for mennesker. Gjenværende barnleies helt fram til møteplassen.

· Husk å lukke dører.

· Melde fra til brannvesenet når lokalene er tømt for mennesker. Dette gjøres ved hovedinngang til NRK.