Jeg begynte med å si at jeg hadde vært og bedt for en person som var syk, og at vi tror på full helbredelse.

Så pratet vi litt om litt av hvert av dagligdagse ting, men etter en liten stund begynte vi å komme inn på hvordan vi ser på hvem Gud er, hvordan han er.... Gud åpnet opp dører!

De to jeg pratet med spurte hvordan mitt bilde av Gud var, og jeg fortalte om Gud som en Far som elsker alle sine barn. Vi snudde Gud ryggen og lever i opprør mot Gud. Syndens lønn er døden, men Gud ville ikke at vi skulle dø, for han skapte oss for å være sammen med oss.

Det ordnet Gud ved å sende Jesus for å dø for våre synder, i vårt sted. Dermed blir det å ta imot Jesus eneste måten vi kan bli frelst på (rom. 10:9), det nytter ikke å være god og snill og holde seg borte fra alkohol....

Jeg takker Gud for at han åpnet en dør for sitt ord! Det var bare så grådig ferdiglagt gjerning! Og jeg fikk være med på å så Guds Ord inn i min nabo. Og det beste av alt var at det var ikke vanskelig engang!

Det var bare kjempegøy! For Gud var med! Og han er med oss alle, hver eneste dag. Så gå for det! Be Gud vise og gi åpne dører, for det er bare rå-spennende!!

Jostein Sæterstøl