For to dager siden spurte jeg hvordan det gikk, og han sa han hadde vært bra siden jeg ba for han.
Her for noen dager siden var jeg og Fredrik Myhre sammen. Vi var på vei hjem fra kirken, og sto borti veien og pratet før vi skulle gå hver vår vei. På andre siden av gaten gikk det noen folk og de vinket til oss, og virket som de kjente oss. Vi ropte at de kunne komme bort til oss. De var amrikanere, som lurte på om det var lov å drikke øl på gaten. Etterhvert fikk vi fortalt at vi skulle plante menighet, og jeg fikk et kunnskapsord om at en av dem hadde vondt i ryggen. Først hadde ingen vondt, men etter en liten stund sa jenten som var der at hun hadde vondt. Hun ville ikke bli bedt for først, men en av guttene hadde vondt i knærene. Vi fikk be for han og han ble frisk. Så rett før de gikk spurte vi jenta med den vonde ryggen om vi kunne be på avstand.Hun sa at smertene ikke var der lengre. Takk Gud!

Hilsen Øystein