Mens vi sto og så på stuen, så vi på de store vinduene... vi manglet gardiner! Jaja.. det kom vel etterhvert det også, tenkte vi. husker ikke om vi ba eller ikke..

Uansett .. Vi dro opp igjen til Jon Inge og Benedikte, og før vi rekker å si noe, kommer de og spør: "trenger dere gardiner? vi har en god del dere kan få" (som matchet med sofaen)

Vi dro ned igjen med ladning nr.2 .. og i løpet av ettermiddagen - dvs to døgn etter at vi gikk rundt i huset og ba - hadde vi en flott møblert stue, med gardiner og malerier og det hele.. HERLIG!

Ikke nok med det.

Seinere gikk jeg ned i kirken, der var det en del ungdommer og ba.. jeg fortalte om det som hadde skjedd, og en lurte på om vi trengte noe mer .. jeg forklarte at det fortsatt var litt igjen ja, bl.a en oppvaskemaskin m.m...

Han ringte hjem - for de hadde en oppvaskemaskin de ikke brukte!

Et par dager seinere hentet vi den, og mannen i huset ønsket å GI oss 200 kroner attpåtil..! Vi skulle jo egentlig betalt for den flotte oppvaskemaskinen, men han ville velsigne oss ytterligere.

Det er herlig og spennende og sprekt å leve med Gud :)

(Og i all ydmykhet: Oppfordrer dere til å høre seminaret "Guds Ord om penger, rikdom, materiell velstand", som jeg har lagt ut på www.kanalu.no .... )

Love Håvard