Abbot.jpg

Disippeltrening, aktiviteter og fellesskap for 9-13-åringer lørdag 28. september klokken 10-1930 i Kristkirken. 40 prosent

Undersøkelser viser at over 40 prosent av kristne har tatt avgjørelsen innen «tweensalder»! Dobbelt så mange som blant ungdommene... Våre tweens trenger mer tid enn vi kan gi i rammen av gudstjensten, til å bygge fellesskap seg imellom og med ledere, samt lære mer om Jesus og bli fylt av Den Hellige Ånd!

En gang i året

Så vi håper å være så mange som mulig innen aldersgruppa denne viktige dagen som vi steller i stand en gang i året! Now is the time.

Deilig vekselvirkning

Dagen blir en deilig vekselvirkning mellom samlinger der erfarne David Abbot taler, Daniel Sæbjørnsen oversetter og TEAM Helgaas står for musikk; og aktiviteter de kan velge: enten softfotball og landhockey, maling/kortlaging og innetennis/bordtennis. Herligheten vil koste 250, men blir billigere ved flere barn. Resten av den informasjonen du trenger får du ved å sende et pip på mail: einar@kristkirken.no!

Go for it!

På vegne av et fyldig team av foreldre, ungdommer og ihuga «søyler i miljøet»

Einar Helgaas