IMG_3035

Dette året prøver vi ut det å ha «koldtbordgudstjeneste» noen ganger per semester. 9. februar, på se lve s te morsdagen, var det duket for en ny «storfamiliebegivenhet» i Kristkirken. På vei inn døra, fikk alle mødre med seg en la pp m ed et nummer på, så spenningen steig fra start… Men de måtte ikke vente lenge på svar , f or etter  noen barnesanger, ble morsdagstrekningen gjennomført. To svært så happy mødre kunne innkassere en herlig gave hver!IMG_3030_edited-1

Hedre, ikke herde

Håvard fortalte engasjert historien om Oliver på fem år, som etter hvert fant mer ut av hva det vil si å «hedre» (ikke «herde»…) mor og far. Mens lovsangen gikk, kunne barn male og tegne, og skrive takkelapper og henge opp bak i salen. Godt å bevege seg sammen med Gud og hverandre!

Etter at hele familien Almelid hadde ledet oss flott i bønn, var det tid for å fortsette gudstjenesten i kafeteriaen. Og du store si tid hvor masse mat det var å velge i der! Mmmmmm… Sånn blir det når alle tar med god mat til seg sjøl og noen til… Et herlig måltid, og en flott stund å bli bedre kjent med nye og gamle i menigheten, og alt vi gjorde sammen i dag var «gudstjeneste»!

IMG_3055 IMG_3051 IMG_3044

Utegudstjeneste

Velkommen til neste begivenhet av dette slaget, som blir 1. juni! Det blir utegudstjeneste, grilling og idrettskonkurranser på høyt nivå! Så høyt som det går i alle fall… Om de største «høydene» oppnås i grillen, i samtaler, bønn, lovsang eller svømmende, får vi bare se.

Einar Helgaas