DSCF0041-full.jpg

Jeg går nå et år på veien. Det var ikke planen for 1,5 år siden, men Gud sa klart og tydelig i fra om at jeg skulle gjøre. Det gjorde at jeg mistet et år med yrkesrettet opplæring.....eller...hvem vet. Jeg har tatt utdanning som matros, og kan reise omtrent når jeg vil til sjøs, men det er visst ikke planen til Gud.

Onsdag 8. november kom noe uventet. Fredrik Skoglund, Sverre Bjørnhaug og Steinar Lofnes kom tilbake fra en tur de hadde til Redding i California og holdt vitnesbyrd fra turen. Dette var ikke uventet, men det som var uventet var at jeg i løpet av første time med vitnesbyrd fikk for meg at jeg skulle reise til Redding neste år. Jeg spurte Gud, han gav meg 3 ganger JA, men jeg ville ha tydligere bekreftelse om dette. Jeg ba Gud gi meg et klart svar fra en eller flere personer.

Og minutter etterpå skulle Fredrik, Sverre og Steinar gi videre det de hadde fått i Redding. Da kom det. Det første Sverre sa til meg når han kom til meg, var en bekreftelse. Husker desverre ikke det han sa ordrett, fordi i det han sa det "slo" DHÅ ned i meg så jeg ikke klarte å konsentrere meg stort. Tror jeg kan si takk og farvel til sjømannslivet.

Halleluja:-)

Karl Andre Stenevik