Samtidig må jeg si at jeg opplever at Gud har utfordret meg på å tenke større og se etter mer. Kanskje blir det 1000-1500 ungdommer i Grieghallen denne kvelden. Hvilken fest og hvilken glede!

Men vi vet at det er 20.000 tenåringer i byen! Og inkluderer vi studentene, er vi nærmere 40-50.000 kanskje.. Da snakker vi etter hvert 2% som er samlet for å tilbe Kongenes Konge. Visst er det stort med 1000 ungdommer! Visst er det bra! Men Gud har større planer for denne byen enn som så!

26.november i fjor representerte et startskudd på fellessamlinger blant ungdomsarbeidene i byen. 9.september i år er neste steg. Men Gud har allerede begynt å utfordre oss på å se videre og forbi denne festen. Den er et ledd i en plan, ikke et mål. Noe av det herligste med både 26.november og 9.september er at vi opplever så tydelig at vi er med på det Gud gjør, og ikke motsatt. Det er HANS plan, HANS ide, HANS vilje. Og det som er født av Gud, seirer over verden.

Vi skal få glede oss over det vi får være med på – samtidig må vi på ingen måte falle til ro. Vi kan ikke gi oss med 5 %... heller ikke med 8%... eller 20%... Gud vil ikke at noen bergensere skal gå fortapt. Han har en plan for å favne oss alle sammen. Men han trenger mennesker som lytter til hans planer, og som ber dem fram. Da seirer han lett over verden..

- -

Dagens utfordring: Har du bedt for en ufrelst venn eller et familiemedlem i lang tid? Be Gud om nøkler inn i denne personens liv. Han ser mer, og vet hva som skal til for at dette mennesket skal ta imot den gaven han har å gi. Kanskje du skal be for noe helt spesielt Gud viser deg? Kanskje du skal si noe til denne personen? Kanskje du skal gi noe til denne personen? Kanskje du skal gjøre noe for denne personen? Gud vil vise deg!