Remi er lærer på Filadelfia Bibelskole Oslo. Kanskje noen husker at han bodde her i Bergen for noen år siden, var en del av Kristkirken faktisk. For de som husker det hadde vi evangeliseringsmøter med han og KanalU som het U-TURN. Når vi hadde det på Lindås med det kom virkelig Guds Rike og ungdommer ble frelst og helbredet! (Det var ikke ofte vi opplevde det på den tiden.) Når vi hadde det i Kristkirken ble faktisk Kristoffer frelst. KULT ELLER?!!!

Uansett, Guds Ånd kom i helgen! Det var fantastisk! Jesus helbredet folk, ungdommer lå på kne og ba inderlig, folk henga seg så utrolig i lovsangen, folk fikk tungetale og Guds Ånd var sånn over forkynnelsen til Remi.. Gud reiser opp en hær med ungdommer for tiden! Kompromissløse, sultne og hengitte!

Tenk hva Gud kommer til å gjøre gjennom disse tenåringene!! Han trener dem til å bli vekkelsesarbeidere! På lørdag formiddag deler de ut bibler til ukjente folk på gaten og snakket med folk om Jesus. På lørdag kveld ser jeg de be for syke og de blir helbredet! På søndag ser jeg de bøye sine knær og be med gråt til Gud for sine ufrelste venner, en gutt på 13 år kommer med kunnskapsord om en nakke og det stemmer og han ber for personen etterpå! En profetisk Ånd er over en jente på 14 år og hun profeterer leeeenge til oss direkte fra Guds hjerte foran alle de andre! sykt! Jeg har aldri sett lignende med en så ung person! Det var på nivå med de i menigheten som har 20 - 30 års erfaring og trening i det profetiske!

Ingen ting er umulig når vi er villige til å gå med Gud! Ingenting er umulig når Guds Ånd kommer nær!INGENTING!!! Vi begynner å snake på normaltilstander.

JEG PROKLAMERER DET IGJEN: DET ER EN NY TID FOLKENS! GUDS RIKE ER KOMMET NÆR OG KOMMER STADIG MEKTIGERE!

VIL DU BLI MED PÅ DET GUD GJØR?

Vi ledere fikk oss noen herlige utfordringer også! På lørdag i totiden dro vi bort til Torgalmenningen for å dele evangeliet. Vi hadde med en bruskasse og ba Remi stå på den og forkynne evangeliet for folket! Herlig! Det har vi aldri gjort før. Han tok utfordringen og satte igang. Etterhvert sto Kristoffer, Mikkel, Einar og jeg der og snakket ropte ut evangeliet til byens befolkning. Ungdommene stod rundt og tok kontakt med dem som sto og hørte på.

Vi fikk heldigvis bedt for noen syke også.. (må innrømme at det er noe av det kuleste jeg vet om!) Remi og Kristoffer fikk be for en dame som gikk på krykker pga. noe problemer med blodårene, husker ikke hva det var, uansett hun sa hun kjente en varme i beinet.. (det var en ganske kald dag og de var visst kald på hendene så det må ha vært Gud). Kristoffer og jeg fikk bedt for en som var døv på ene øret og en annen som hadde gress allergi. Han med allergi tok dette veldig seriøst og sa han ville bli kristen hvis han ble frisk. Han fikk telefonnummeret til Kristoffer og en bibel og sa han skulle ringe i sommer når pollenet kom igjen. Han som var døv på ene øret merket ingenting der og da.

Elendige greier at han ikke ble frisk der og da!!! Det er ikke normalt i det hele tatt! i bibelen er Standarden: ALLE BLE HELBREDET!!!!! Der og da med en eneste gang! ingenting under det er ok! Sykdom er djevelens verk! det er IKKE greit at folk går bort etter de har blitt lagt hendene på og fortsatt er døv! Den kvelden la jeg mer mediterende på:

Matt 8:16:
Da det var blitt kveld, brakte de til ham mange som var besatt av onde ånder, og han drev åndene ut med et ord. Og alle som var syke, helbredet han,

Matt 9:35:
Og Jesus drog omkring i alle byene og landsbyene. Han lærte i deres synagoger og forkynte evangeliet om riket, og han helbredet all sykdom og alle plager.

Blir du med på å rope til Gud om mer kraft sånn at vi slipper å se folk gå bort syke igjen?!!

Utrolig kult om du ville komme på "trening til evangelisering i Ånd og Kraft" annenhver lørdag og bli fylt av Guds kraft og trent til å bli vekkelsesarbeider!! Kom for evangeliets skyld!

Hilsen Steinar