Når vi kom til stuen, ba vi blant annet frimodig om møbler! Vi ba Gud om å lede oss til møbler - for vi hadde ingen, og stuen var helt tom... Men vi visste at det var tusenvis av møbler i dette landet som stod ubrukt.. ja, om Gud kunne lede våre bein til noen av disse, ja gjerne helt gratis! Vi har jo tross alt en interessert og oppmerksom Far i himmelen, som a) ser hva vi trenger, og b) elsker å gi gode gaver, men c) vi har som regel ikke, fordi vi ikke ber.

Idag, mindre enn ett døgn etter, mottok jeg en melding fra Jon-Inge:

Om vi i leiligheten hadde lyst på en sofa-seksjon av ham og Benedikte! En 3-seter, en 2-seter og en 1-seter... ja, og om vi hadde lyst på en salongbord i tillegg, og evt en TV-benk.

Herlig?

Og ikke nok med det ... jeg avtalte med Jon-Inge at vi skulle prøve å få hentet dem i morgen... men jeg hadde jo ikke tilhenger! Snakket med Håkon om det... og MENS jeg holdt på å konversere med Håkon om tilhenger, får jeg en melding fra en venninne:

"Hei Håvard! Imorgen skal jeg avgårde til IKEA for å handle møbler, og skal kjøre bil med tilhenger.. Har ikke gjort dette før, og kom da til å tenke på at du kanskje har erfaring?" ...

Og denne venninnen hadde også bedt til Gud om møbler, hun sov blant annet på en luftmadrass - og så ringte en nær slektning og sa at hun ville spandere en seng på henne..

Så imorgen skal vi en gjeng til IKEA og hente bønnesvar-møbler med bønnesvar-tilhenger, for så å hente bønnesvar-møbler hos Jon-Inge som skal plasseres i bønnesvar-leiligheten vår.

Hvem sa at livet med Gud er kjedelig??

Be, så skal du få!
Matt.7,7
Du har ikke, fordi du ikke ber!
Jak.4,2

Gud er interessert!!

Klem Håvard