1. Sist mandag hadde vi en veldig fin samling for studentledere i byen. Vi har allerede en tid kunnet glede oss over at ungdomsledere i samarbeid med Laget og Ny Generasjon satser kraftig på ungdomsskoler og videregående, nå håper vi at vi også står foran en kraftigere satsing på studentene enn tidligere. Vi var samlet fra Pinsekirken, Kristent Fellesskap, Salem, Ny Generasjon, Laget og meg fra Kristkirken for å dele erfaringer og inspirere hverandre. En i Laget har laget (!) en oversikt over hvilke bønnegrupper som finnes på de ulike fakultetene og avdelingene, og vi satser på en skikkelig akselerering på dette området. Dette er noe som har ligget meg tungt på hjertet i lengre tid, derfor var jeg spesielt glad for at en slik samling endelig kunne finne sted.

2. Onsdag hadde vi vår månedlige samling i ungdomsledernettverket. Denne gangen gikk vi på Fløyen, og det var unektelig en spesiell opplevelse å kjenne det som minte om fønvind der vi stod med utsikt over byen og ba om at Guds herlighet må dekke Bergensdalen slik vannet dekker havets dyp. Disse samlingene blir mer og mer verdifulle, og det er både inspirerende og oppmuntrende å kjenne at ettersom det knyttes sterkere bånd mellom ungdomslederne, ser vi også at vi kan styrke hverandre i vårt felles ønske om at Jesus skal få sette mennesker i virkelig frihet.

3. Fredag hadde Frekvens og Kanal U fellessamling med vitnekveld av godt gammelt merke, og i løpet av en knapp time var 25 personer fremme og fortalte enten om noe Gud hadde talt til dem eller om noe de hadde opplevd. Og her var det mye sterkt. En hadde opplevd å få kaste sine økonomiske bekymringer på Gud med den positive konsekvens at han nå sover bedre om natten, flere fortalte om konkrete helbredelser, blant annet en astmatiker som i løpet av den siste både hadde kunnet løpe og bevege seg i høyden. Begge deler var umulig inntil nylig. En annen takket Gud for at han hadde ledet henne i forhold til jobb, og flere snakket om de veldige mulighetene som ligger i å få hvile hos Gud. Jeg tror dette var den mest konsise vitnekvelden jeg har vært med på, det var knapt noen pauser og til tider tendenser til kø.

4. Ut fra alt dette mener jeg det er rimelig å slutte at Gud er på ferde i blant oss, og det gir virkelig grunn til glede at han slett ikke har gitt oss opp, men at han i sin store tålmodighet fortsatt vil se i nåde til Bergen og til menneskene som bor der. Gud vil fortsatt åpne nye dører, og hans muligheter er langt større enn våre begrensninger. Derfor er jeg veldig spent på hva tiden som ligger foran oss vil bringe.

På kortere sikt er vi selvsagt også spent på hva tiden i USA vil bringe. Noen av oss dro opp til Redding med en gang, mens vi andre får noen rolige dager i San Francisco før vi drar opp til konferansen som begynner onsdag. Mer om dette etter hvert. Nåde og fred!

Hilsen Tarjei