Ungdomsklubben på Ostereidet har vært en typisk kristen "aktivitetsklubb" med en kort andakt (da for øvrig de fleste har pleid å gå ut…). Vi i Kanal U fikk utfordringen med å komme ut og dele litt av (kristen)livet med ungdommene.

Da vi kom ut der dukket det opp rundt 60 ungdommer, av dem var muligens 10 stykker frelst. Filipe hadde først en minikonsert for dem med klare kristne budskap før vi begynte å preke. Deretter forkynte vi over tittelen "omvend dere og tro, for Guds rike er nær!"og vi delte vitnesbyrd fra livet med Gud.

ALLE ungdommene (alle som i nettopp ALLE) ble sittende å høre på, flere ble tydelig rørt over sterke vitnesbyrd. Til slutt ville vi bevise for dem at Guds rike virkelig var nær og inviterte derfor til forbønn for syke. Vi opplevde tre konkrete helbredelser blant de fem som søkte forbønn.

Knesmerter, brist i vristen og strekk i lysken ble momentant helbredet. Det kjekkeste var at alle tre var ufrelste! Da ungdommene så at vi har med en levende Gud å gjøre begynte de virkelig å gi respons på utfordringene som gikk på omvendelse og tro i tillegg.

Guds rike seiret virkelig på Ostereidet i kveld, Han gjør virkelig sitt verk når vi er frimodig og handler på hans ord. Gud gav oss et ord før vi begynte, fra Apg.4:29-31, og det skjedde virkelig!!!

Hilsen Kristoffer Karlsen