Kirkeårets største høytid står for døren, og her følger litt informasjon om Kristkirkens program denne påsken: Palmesøndag, 13.april: Kl. 11.00. Koldtbord-gudstjeneste i Kristkirkens lokaler. Én times gudstjeneste i storsalen, og én times mat og prat i kafeteriaen. Flott om alle medbringer noe mat til fellesskapet, Kristkirken stiller med varm/ kald drikke. Einar Helgaas har ansvaret for gudstjenesten, Håvard Berger forkynner.

Tradisjon tro feirer vi siste del av påsken i Frikirkens lokaler (St.Olavs vei 10) sammen med Frikirken og Sandsli menighet: Skjærtorsdag, 17.april: Kl. 18.00. Rolf Helen Iversen leder gudstjenesten, Leif Erik Nilsen forkynner.

Langfredag, 18.april: Kl.11.00. Reidar Paulsen leder gudstjenesten, Stig Magne Heitmann forkynner.

1.Påskedag, 20.april: Kl.11.00. Leif Erik Nilsen leder gudstjenesten, Håvard Berger forkynner.

Håper dere alle får en GOD påske i hytter og heimer! Oppmuntringen og oppfordringen på vei inn i påsken, er å "la Kristi ord få bo rikelig blant dere" (Kol.3,16) - da er man sikret en rik høytid enten man får med seg gudstjenester eller ei :)

Varme hilsener, Håvard