roldal09_riderMagn_2842709a.jpg

NYHET for gutter og menn i Kristkirken og nettverk! Vi skal ha det "karagildt" i trekk og løyper i Myrkdalen! Vi tar felles lønsj kl 1230 på en base vi etablerer felles fra start når vi tar trekket opp. De som står på langrenn kan gå opp, eller ta en engangstur med trekket opp til basen som trolig blir ved Vetlebotn kafè. Vi baserer oss primært på at fedre drar med sine sønner, sånn at vi beregner ikkje en lederkabal for å følge opp de yngre blant oss. Etter trekket stenger kl 16, griller vi sammen (ta med lønsjmat, grillmat og drikke, vi fikser griller!), og har kanskje litt leik! Vi svir av en dose fra Guds ord. Om det skulle lukte brent, får vi se om det kan brukes i grillingen.

• Påmelding til: einar@kristkirken.no innen 18. Mars.

• Karafellesskap#Guds ord#Villskap#Skiglede 0730 – ca 2000, inkl transport.

Vi møtes kl 0730 foran Kristkirken, og fyller de største bilene, og deler på utgiftene. Fellesskapet i bilen skal en ikkje kimse av...