hallovenn_flyer_1200.jpg

HalloVenn er et alternativ til Halloween med karneval fritt for ondskapsfulle skapninger. Det blir gammeldags tivoli med masse aktiviteter og snop.

Tema:                   Gode venner.

Motto:                   Det du vil at andre skal gjøre mot deg, skal du gjøre mot dem.

Les mer på http://www.hallovenn.no/www/BERGEN.html

Sted:                     Turnhallen på Slettebakken (bak Bergenshallen)

Tid:                        Lørdag 31.oktober kl 17-19

For:                       Barn fra 4-12 år

Pris:                      kr 50,- per barn (foreldre går gratis)

Påmelding:          Nei

Kafe:                     Ja

Vi venter storinntrykk av barn og trenger mange frivillige som kan hjelpe til med ulike ting. Hver menighet har ansvar for sine aktivitetsposter. Vi trenger rundt 30 hjelpere fra Kristkirken som stiller kl 15:00-19:30 lørdag 31. oktober. I tillegg trenger vi kaker, boller, muffins og vaffelrører på 1 1/2 liters plastflasker.

Meld deg på til fokusgruppen@kristkirken.no med navn og mobilnummer dersom du har lyst til å gjøre dette for de minste og for byen vår. Asgeir Aglen er vår kontaktperson. På forhånd takk for all støtte

Hilsen:

Fokusgruppen for barnearbeidet