jeff_fountain.jpg

jeff_fountain.jpgVi lever i Vest-Europa i 2008 – en tid som både kalles postmoderne og postkristen. Vi tror at Jeff Fountain er en av vår tids Issakar-sønner. For få år siden ga han ut "Living as a people of Hope", en bok med undertittelen "Tro, håp og visjon for det 21. århundres Europa". Det er en bok som er egnet til å gi et nytt og spennende perspektiv på vår verdensdel akkurat nå, knuse noen av våre myter om Europa og rive oss ut av det vi måtte ha av kvasikristelig europessimisme. "Historien om Jesus har vært den viktigste innflytelse i utformingen av Europas fortid. Hvorfor skulle den ikke også bli den ene største innflytelse i formingen av Europas fremtid?" spør Fountain. Han ønsker å være med å vise oss hvilken rolle menigheten kan ha i utformingen av Europas fremtid.

Jeff Fountain er fra New Zealand, men har bodd i Nederland siden 1975. Siden 1990 har han vært regional leder for Youth With A Mission i Europa. Han er også en av initiativtakerne til Håp for Europa-bevegelsen. (Se www.hfe.org.)

Torsdag 8. mai klokken 10-15 blir det seminar med Jeff Fountain. Seminaret vil være inspirerende og nyttig for alle våkne kristne som gjerne vil forstå vår egen tid bedre. Men ikke minst vil det være midt i blinken for lærere på alle trinn, for journalister og andre pressefolk, for kristne ledere – ikke minst ungdomsledere, og for evangelister (fra enkle gateevangelister til kommende billy grahamer).

Sted for seminar: Kristkirken. Pris kr. 300, studenter kr. 200.
Påmelding til Kristkirken, telefon 55 27 28 50, kontor@kristkirken.no
Sted for møte torsdag kl. 19. Sted: Pinsekirken Tabernaklet.