Jeg sa ja uten å nøle, og i det jeg la hånden på han og ba en kort bønn ble han fullstendig helbredet! Jeg har nesten ikke sett ett slikt ansiktsutrykk før, han ble slått av undring og trodde nesten ikke at det var mulig.

Han jeg ba for heter Øyvind og han ble veldig overrasket. Han har vært kristen hele livet, men aldri opplevd å bli helbredet før. Derfor det første han gjorde etterpå var å løpe opp og ned trappene i leiligheten fire ganger mens han lo. Klokken var blitt halv ett om natten og siden han andre som bor i leiligheten sammen med oss skulle tidlig opp, sa jeg forsiktig at han måtte være stille slik at han ikke vekket han. Dette tok ikke Øyvind noe hensyn til, han løp isteden inn på rommet og vekket han mens han hoppet opp og ned og fortalte hva som hadde skjedd!

Er ikke dette fantastisk? Gud vil helbrede alle og han kan bruke hvem som helst. I Lukas 17.21 står det at Guds rike er inne i oss. Mange av oss kristne har stengt Gud inne og tør ikke slippe han løs. Gud vil vise at han lever så slipp han løs...

Hilsen Dagfinn (Veien elev 05/06)

(Les flere vitnesbyrd av Bibelskoleelever på "erfaringer" - www.veienbibelskole.no)