En jente vi kjenner fikk vondt i ryggen for ½ år siden, og fikk konstateret diskus for 2 uker siden. Det har blitt verre og verre for hver dag, og hun klarte ikke å røre knærne. Har gått til fysioterapeut og gjort øvelser. Hun har blitt bedt for flere ganger før, men har ikke selv trodd på at hun kunne bli helbredet. Så på et av møtene, som ble holdt denne helgen, ble det kaldt frem til forbønn. Da bad hun Gud om at få all troen hos samtlige mennesker i salen, og gikk så fram for å bli bedt for, og hun ble fullstendig helbredet. Hun klarte å røre knærne igjen, og hun fór straks opp til mikrofonen for å vitne om det Gud hadde gjort. Halleluja!

En annen jente fikk vondt i ryggen for 3 år siden. Hun gikk til legen og fikk å vite, at det ene ben var kortere enn det andre, og det gjorde, at ryggen ble skeiv. Hun var til forbønn for cirka 3 måneder siden, og da forsvant smerten fullstendig i hoftene. Før det klarte hun nesten ikke å gå. Så på samme møte, som forrige vitnesbyrd, gikk hun fram til forbønn. Jeg ba for henne først, mens hun stod, men jeg følte med det samme, at jeg skulle spørre, om det ene ben var kortere enn det andre. Så bad jeg henne sette seg på en stol, og strekke bena ut. Man så tydelig forskjellen på bena. Mens jeg bad vokste benet ut, så de var like lange. Hun merket, at noe rettet seg opp i ryggen. Takk Jesus!

Lovsangsgruppen hadde øving en aften i november. Så tok vi en runde, hvor vi ba for alle i gruppa. Så ba Páll for Judit, som hadde vondt i ryggen. Han spurte så, om hun kunne sette seg på en stol og strekke ut bena. Det ene ben var kortere enn det andre. Vi ba for henne, og mens vi ba vokste det ut! Halleluja! Hun sa, at bena føltes super etterpå.

Ungdomsgruppen i Oasan hadde ungdomsmøte i menigheten Keldan for en måned siden. Tre personer ble helbredet der, og 2 fikk tungetale. Takk Jesus!

Vi vil ha mer av Jesus. Vi er ikke fornøyd med helbredelser inn i mellom, men vi vil ha Jesus! Vi vil se forandring i vårt miljø og vårt land. Men vi vet, Gud vil gjøre noe på Færøyene, så vi har godt mot!