Så jeg snakket litt med Håvard Berger over på msn og eg fikk noen bibelvers av han.
Det ene eg fikk var det med at vi skal ikke bekymre oss for morgendagen. Og At Gud gir oss styrke og hvile. Det tenkte jeg ikke så mye på.
Og i det siste har eg lest i apg som er veldi bra! På Kanalu denne uka så møtte Gud meg på en utrolig måte jeg aldri før har opplevd! Jeg ble helt ruset på Den Hellige Ånd og jeg har begynt å tale i tunger og mens jeg lovpriste Gud og talte i tunger så fikk jeg ett bilde og jeg såg en skikkelse som var Jesus og
han holdt sin hånd på mitt hode der eg knelte. Da klarte eg ikke å knele engang så jeg måtte legge meg ned og Jesus fortsatte å ha hånden på meg og det var helt helt helt ubeskrivelig!!!
Gud har åpnet mine øyne mer og mer denne uken og nå ser jeg virkelig hvem Gud er! Han er den samme i dag som han var på apostlenes tid! Jesus har gitt oss Den Hellige Ånd for å gå ut i   
Jesu navn for å forkynne hans ord. å vi skal legge hendene på syke og de skal bli frisk!!!!! Halleluja! Halleluja!! Gud er allmektig! Han er min aller aller beste venn!!!! Jeg er så suuuuuper gla!!!!  
 
Hilsen Ivar Bye