i_jesus_2010.jpg

 

i_jesus_2010Hva er mer naturlig enn å gå inn i et nytt år i tett fellesskap med han som har skapt oss, frelst oss og som elsker oss?

 

Kanal U arrangerer derfor nyttårskonferansen "I Jesus 2010" for alle ungdommer som lengter etter å leve i Jesus gjennom hele det neste året(og for dem som enda ikke lengter etter det, men som har lyst være med likevel). Det er nemlig "i ham (..) vi lever og rører oss og er til." Alt dreier seg om Jesus. Det har det gjort i 2000 år og det kommer det garantert til å gjøre i år 2010 også...

 

Vi kommer til å samles hver kveld fra og med tirsdag 29.12 til og med fredag 1.1 for å søke Ham, tilbe Ham, lytte til Jesus-sentrert forkynnelse og be sammen. I tillegg kommer vi til å gå en tur ut på gatene i Bergen for å helbrede syke og fortelle folket i byen vår at Guds rike er kommet nær!

 

På nyttårsaften samles vi etter at alle har spist middag hjemme med familiene sine. Da blir det spleisefest hvor vi tar med oss brus og snop som vi alle sammen deler på. Det står om de første disiplene at "alle de troende holdt sammen og hadde alt felles". Vi følger etter dem i deres tradisjon!

 

Det er ingen påmelding til "I Jesus 2010" siden hele konferansen er gratis. Alt vi samler inn av penger kommer vi til å gi bort til noen som trenger det mer enn oss!

 

Vi trenger fortsatt noen flere medarbeidere, så hvis du kjenner at du skal bidra er det bare å gi en lyd til kristoffer@kristkirken.no.

Kristoffer Karlsen