impuls-2014.jpg

Påmelding til Impuls 2014 31. januar - 2. februar  har vi igjen gleden av å reise på ungdomskonferanse i Stavanger. Ungdom fra 8. klasse og oppover er velkommen til å delta på en fantastisk opplevelse sammen med et par tusen andre ungdommer i  IMI –kirken i Stavanger. På Impuls kommer vi sammen for å feire og tilbe Gud, og alt det Han er og gjør! Mange folk, lovsang med trøkk, god undervisning, nye venner og mye moro!

Tema for årets Impuls er Nærvær og konferansen preges av at Jesus er nær - også i dag. Han er like mye til stede nå som for 2000 år siden. Hvordan ser det ut i våre liv? Bli med på tidenes Impulsfest!

Impuls er en ungdomskonferanse med masse aktivitet, men uten mat inkludert. For at dette ikke skal bli for dyrt for den enkelte, har vi bestemt oss for å ha noen felles måltider som vi subsidierer. Frokost lørdag og søndag fikser vi, utenom dette trenger du litt lommepenger til å kjøpe deg noe mat ellers og kanskje noe digg på turen.

Gruppen reiser samlet fra Kristkirken (Kanalveien 90) fredag 31. januar kl 15:00, og vi regner med å være hjemme ca kl. 18.00 søndag 2. februar.

I Stavanger blir vi sovende på klasserom på skole, så det er smart å ha med seg et godt liggeunderlag sammen med sovepose, toalettsaker, og det du ellers trenger for en helg i Stavanger. Da vi har begrenset plass til bagasje ber vi dere om å tenke dere litt om når det gjelder størrelser på kofferter og antall kolli osv.

Pris:

Samlet pris for reise og opphold er kr 950,-

Konfirmantene i Kristkirken får et prisavslag på 200,-

Påmelding:

Påmelding skjer ved at du betaler inn beløp på konto nr: 3624 52 35075, og merker med navn, telefon og en mail adresse.

Siste frist for påmelding til denne prisen er 27.12.13

Om det er noen spørsmål er det bare til å ta kontakt med Hanne Melkeråen (92011571) eller Daniel Melkeråen (90720039)