jesseKaranja.jpg

Torsdag den 19.mars får Kristkirken besøk av en spennende mann ved navnet Jesse Karanja. Han er opprinnelig fra Kenya og reiser rundt i hele verden for å inspirere til bønn og faste, gjennom bønnetjenesten Gospel Prayer Centre. De har startet opp et 24/7 timers bønnehus i Nakuru i Kenya, samt vært med og startet opp bønnehus over flere steder i verden. Pastor Karanja har reist til Norge ved flere anledninger de siste årene for å be og smitte andre til bønn. Han har i den forbindelse ledet bønneaksjonen under Pinsebevegelsens 100års jubileum, vært engasjert i Bønn for Oslo, samt undervist ved Bønnesenteret i Levanger og Oase. Han opplever at Gud har lagt Norge på hans hjerte, og kjenner en stor glede ved å være med å utruste norske menn og kvinner til fornyet bønneliv! Det er da en stor ære at vi i Kristkirken har fått muligheten til å få pastor Karanja på besøk. Samlingen vil inneholde god lovsang, betjening og forkynnelse. Denne kvelden vil ha et sterkt fokus på bønn og åndsliv, og vil være til stor inspirasjon hvis man ønsker påfyll i bønnelivet og nye Guds møter – kom med forventing!

Møtet vil finne sted torsdag den 19.mars, klokken 1900 i småsalen på baksiden av Kanalveien 90.

Velkommen!