Utrolig herlig å besøke Jesu hjemland, og få se stedene der han vandret omkring. Opplever faktisk å kjenne en glede og stolthet fra Jesu side når vi besøker det landet som han har utvalgt på en så spesiell måte, og der han faktisk har vandret omkring helt fysisk. Tror rett og slett at han liker å vise oss mer av dette landet. Utrolig mye fin natur og interessante steder å se. Herlig å få se graven der han ikke lenger ligger. En slik tur gir liksom noe for både ånd, sjel og legeme. I etterkant er jeg overbevist om at jeg kommer til å få mere ut av flere bibelsteder også, nå som jeg kjenner Israel litt bedre.

Var veldig fornøyd med gruppen vi reiste med også. En slik gruppereise til Israel har en tendens til å bestå av stort sett eldre damer(ikke noe vondt om dem altså), men vår gruppe bestod av folk i alle aldre, noe som gav en flott sammensetnig. Hadde det altså kjekt på alle måter. Et par uhell skjer selvsagt, liker ikke følelsen av å bli lurt stadig vekk av diverse kjøpmenn. Var heller ikke helt topp da taxien min kjørte seg vill, og etterpå krevde betaling for det.

Men jeg har hvertfall fått bli litt kjent med et fantastisk land, som jeg tidligere kun kjente fra TV og Bibelen. Har sett et folk som har gjort en enorm jobb for å bygge opp et velfungerende samfunn på imponerende kort tid. Har sett hvordan sikkerhetskontroller er måttet bli en del av hverdagen til folk.

Kommer nok til å bli mye flinkere til å huske på Israel i bønnene mine i tiden som kommer. 

Nedtur å komme hjem igjen, men det får jeg heller overleve.