Da jeg var fremme for å bli bedt for, merket jeg at Gud rørte ved meg. Visste ikke helt hva som hadde blitt forandret, men noe var det.

Jeg har også hatt problemer med å sove godt i mange år. Støy og spesielt lys ødelegger veldig for nattesøvnen min. Denne onsdagskvelden glemte jeg å trekke for gardinene før jeg gikk å la meg. Allikevel sov jeg bedre den natten enn jeg hadde gjort på lenge. Trodde kanskje dette var et engangstilfelle, men det var det ikke. Har ikke hatt problemer med sovingen siden. Heller ikke astmaen har jeg hatt noe problem med etter dette.

Dagen etter at jeg var blitt helbredet, var det et nytt møte med Mark og Marc. De spurte etter folk som ville komme å holde vitnesbyrd om helbredelser som en hadde fått. Jeg kjente på at jeg skulle gå opp, men jeg torde ikke. De neste dagene gikk jeg bare å tenkte på at jeg skulle ha gått opp. På lørdag den 7 mai fikk jeg heldigvis en ny sjanse til å fortelle hva som hadde skjedd med meg. Det kule var at i flere uker så har jeg hatt problemer med halsen. Har vært til forbønn flere ganger, men halsen ble ikke bedre. Da jeg satte meg etter å ha fortalt vitnesbyrdet, var all smerten jeg hadde hatt i halsen vekke! Halleluja! All ære til Gud!!