I halvannet år har en gruppe ungdomsledere møttes for å be sammen, for å dele erfaringer, for å inspirere hverandre og noen ganger for å planlegge fellesarrangementer. I dag brukte vi en del tid på det siste, vi satser nemlig på å fylle Grieghallen til trengsel fredag 9. september. Ti måneder etter at det samme nettverket stod bak bønnenatten i Kristkirken satser vi videre, denne gangen med et spesielt fokus på skolene i byen vår. Det var skikkelig gøy å gå rundt i salen og se for seg hvordan byens kultursenter nok en gang skal fylles med lovsang, forkynnelse av evangeliet, bønn og mobilisering. Og: en rask opptelling av hvor mange ungdommer som er representert i arrangørmenighetene forteller oss at Grieghallen faktisk kan komme til å bli for liten. Vi får plass til 1500 mennesker, og det tror vi skal være godt innenfor rekkevidden.

Samtidig som vi beholder fokuset på skoler og utbredelsen av budskapet om Jesus der, ble det klart for oss at dette ikke er en skolefest, men en Jesusfest. Han er den som skal stå i sentrum, derfor kommer vi i løpet av kvelden til å bruke over en time i lovsang ledet av Leif-Ivar Haaland fra Kristent Fellesskap, og derfor har vi hyret pastor Geir Morten Nilsen fra Tremorkirken. Derfor vil vi be for våre medstudenter og -elever, våre kolleger og våre venner, og derfor vil vi arbeide for å gjøre Jesus kjent i Bergen slik at byen kan bli forvandlet.

Dette blir et høydepunkt!