Julen_2011.jpg

Julaften feirer vi tradisjonen tro med en innholdsrik gudstjeneste i Kanalveien 90 kl. 15.00.

- I år blir det mange julesanger, dans ved søndagsskolen og vi skal også få se et dramastykke der en vakt ved herberget i Betlehem har en viktig rolle.

- Elin Constanse M. Gilje taler til oss.

- Vi benytter også denne dagen til å gi en gave til et barnehjem i Kiambu i Kenya (se side 4-5).

- Ta med venner og familie til gudstjenesten julaften. Vi har masse plass og romslig med parkeringsplasser.

Sandsli menighet feirer gudstjeneste samtidig på Aurdalslia skole.

Juledag samles vi til høytidsgudstjeneste kl 13. Stig Magne Heitmann taler til oss denne dagen.

NyttrslovsangNyttårslovsang med Kanal U

Nyttårslovsang er ikke noe nytt påfunn i Kanal U-sammenheng. Tidligere har det flere ganger vært arrangert lovsangskvelder og -netter i forbindelse med overgangen til et nytt år.

Nyttårslovsang 11/12 er rett og slett et ønske om å ta tradisjonen ett steg videre. Vi ønsker å sette av 56 timer (fra torsdag 29. desember kl 20:00 til søndag 1. januar kl 02:00) til å tilbe Gud gjennom lovsang.

Vi ønsker denne gangen å fokusere tydelig på tilbedelse. Derfor blir det ingen organisert bønn fra scenen og det vil heller ikke legges opp til soaking. Det vil bli kontinuerlig lovsang døgnet rundt, forhåpentligvis alltid ledet av en lovsangsleder. I år er vi en herlig gjeng fra flere ulike forsamlinger i Bergen som tar ansvar for opplegget!

Ønsker du å bidra? Da er det bare å sende en mail til musikk@kristkirken.no eller bruk skjemaet på

www.kanalu.no.